Støberådgivning indenfor aluminium:
Der er ikke to opgaver, der er ens indenfor støbning af emner i aluminium. Enhver produktion af støbte dele begynder med en analyse af opgaven. Det danner grundlag for, at vi kan rådgive vores kunder om den optimale støbeproces. Vi tilbyder hele fem støbemetoder: 
Sandstøbning, Kokillestøbning, Lavtrykstøbning, trykstøbning og præcisionsstøbning.

Vi tilpasser produktet til den optimale støbe produktionsmetoden. Vi har støberi og bearbejdning i Danmark, Tyrkiet og Kina. I vores vurdering af hvilken støbemetode I bør vælge indgår specifikke krav til overfladefinish, tæthed, tolerancer, styrke mv. af det støbte emne.

Trykstøbning fra Kina:
Vi har siden 2004 samarbejdet med vores kinesiske partner; et trykstøberi/metalstøberi i Kina. Nye prøver leveres på ca. 5-6 uger, vi får hver uge kontainerer hjem fra Kina. Kvaliteten er tilfredsstillende og priserne meget konkurrencedygtige. Udover at fremstille forme og trykstøbe emner i aluminium, kan vi også tilbyde bearbejdning fra Kina.

Tilbud:
Ønsker du et specifikt tilbud, så kontakt os for en gennemgang af mulighederne indenfor støbning, bearbejdning og overfladebehandling. Vi har brug for at kende forventet årsforbrug samt særlige krav og ønsker til eksempelvis styrke, præcision, kosmetisk overflade og lignende.

 

Sammen finder vi den bedste støbemetoder for jer. Vi er støbe specialister med 80 års erfaring indenfor støbning af aluminium, vi tilbyder 5 forskellige støbemetoder inklusiv bearbejdning.

Støbegods fra støberiet A/S Secure i Farum med mere end 75 års erfaring i støbning

GRATIS støberådgivning indenfor aluminium 75 års erfaring indenfor støbning...