GRATIS støberådgivning indenfor aluminium
Der er ikke to opgaver, der er ens indenfor støbning af emner i aluminium. Enhver produktion af støbte dele begynder med en analyse af opgaven. Det danner grundlag for, at vi kan rådgive vores kunder om den optimale støbeproces, vi tilbyder hele fem støbemetoder:


-   Sandstøbning, Kokillestøbning, Lavtrykstøbning, trykstøbning og præcisionsstøbning

-   Tilpasning af produktet til den optimale støbe produktionsmetoden

-   Støbning / sourcing i Danmark, Tyrkiet eller Kina

I vurderingen indgår specifikke krav til overfladefinish, tæthed, tolerancer, styrke mv.

Trykstøbning fra Kina:
Vi har siden 2004 samarbejdet med vores kinesiske partner; et trykstøberi/metalstøberi i Kina. Nye prøver leveres på ca. 5-6 uger, vi får hver uge kontainerer hjem fra Kina. Kvaliteten er tilfredsstillende og priserne meget konkurrencedygtige. Udover at fremstille forme og trykstøbe emner i aluminium, kan vi også tilbyde bearbejdning fra Kina.

Tilbud:
Ønsker du et specifikt tilbud, så kontakt os for en gratis gennemgang af mulighederne indenfor støbning, bearbejdning og overfladebehandling.

Vi har brug for at kende forventet årsforbrug samt særlige krav og ønsker til eksempelvis styrke, præcision, kosmetisk overflade og lignende.

Sammen finder vi den bedste støbemetoder for jer, vi er specialister indenfor støbning af aluminium, kontakt os for gratis rådgivning og vejledning:
Støbe rådgivning fra ide til færdigt produkt støberiet AS Secure tilbyder gratis

Støbegods fra støberiet A/S Secure i Farum med mere end 75 års erfaring i støbning

GRATIS støberådgivning indenfor aluminium 75 års erfaring indenfor støbning...