Unge iværksættere på virksomhedsbesøg i uge 8. Februar 2018.
Lokalt Farum samarbejde mellem skole & virksomheder om globale forandringer, større selvstændighed, iværksætteri og kreativitet.

Det er bl.a. de lokale Farum virksomheder Secure A/S og Aasted A/S som sammen med den lokale Solvangsskolen står bag Selvstændighedsinitiativet. Desuden bakker både Furesø Industriforening, Jyske Bank og FC Nordsjælland aktivt op om initiativet.

Verden er global og løbende under forandring. Alle er på jagt efter bedre og smartere løsninger på større og internationale udfordringer. Derfor er mindsettet hos de unge vigtigt. Vi vil fremme en udvikling hvor flere ser verden med nye og friske øjne, tænker kreativt, får banebrydende ideer og selvstændigt anvender moderne teknologi til at løse grænseoverskridende problemer, siger Kim Brincker, adm. dir. Secure A/S.

24 elever fra 8.X på Solvangsskolen deltager i initiativet, der løber af stablen i uge 8. Hen over tre dage møder eleverne og det lokale erhvervsliv hinanden. De unge kommer på besøg hos de deltagende virksomheder i mindre grupper. Parallelt skal eleverne arbejde konkret med materiale, der sætter fokus på drømmevirksomhed og selvstændighedskultur.

Undersøgelser dokumenterer at folkeskolens ældste trin mangler brugbar og konkret viden, når de skal træffe deres uddannelses- og karrierevalg. Derfor er det glimrende at lokale virksomheder har mulighed for at præge eleverne på denne måde ved at vise deres virksomheder frem og gå i dialog med de unge om deres fremtidige drømmejobs. siger viceskoleinspektør Jeppe Bonde, Solvangsskolen.

A/S Secure aluminiumsstøberi er nævnt i Teknovation nr. 17, 2017. Se artiklen nedenfor:
A/S Secure aluminiumsstøberi støbte emner til industrien

A/S Secure aluminiumsstøberi er nævnt i Teknovation nr. 15, 2015. Se artiklen nedenfor:
Støberi A/S Secure kvalitetskrav ændrer sig løbende
Metalstøberi A/S Secure artikel i Teknovation

A/S Secure aluminiumsstøberi er nævnt i Teknovation nr. 10, 2015. Se artiklen nedenfor:
Metalstøberi virksomheden A/S Secure i Farum er totalleverandør af støbegods og bearbejdning
Fem støbemetoder 

"Dansk robot vækker interesse på Aluminium 2012". Artikel fra Jern og Maskinindustrien. A/S Secure har stået for leveringen af de grå aluminiumsdelene som udgør robottens skellet. Delene er støbt i aluminium fra Kina, som virksomheden derefter har bearbejdet i Danmark. Se artiklen nedenfor: