A/S Secure metalstøberi og aluminium støberi. Støbegods af høj kvalitet med produktion i Danmark, Kina og Tyrkiet. Vi laver støbte dele i aluminium til gadebilledet og industrien i form af støbte lamper, de røde offentlige postkasser, scannere, kørestole, tandlægeudstyr, medicinaludstyr, ventilationsvinger, gearhuse, pumpehuse, lejeskjold samt støbte dele til designmøbler m.m. 

Vi leverer løsninger støbt i aluminium til mange brancher i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Frankrig og Irland.

A/S Secure er et dansk familieejet aluminium støberi, metalstøberi. Vores støberi har siden 1942 fremstillet støbte dele i aluminiumlegeringer samt zinklegeringer og kobberlegeringer.


Vi er ikke bundet til én enkelt støbeproces, men råder i dag over fem forskellige støbemetoder i aluminium samt 3D-print: 

SANDSTØBNING i aluminium- og kobberlegeringer 
KOKILLESTØBNING i aluminium- og zinklegeringer 
LAVTRYKSSTØBNING i aluminiumlegeringer 
TRYKSTØBNING i aluminium- og zinklegeringer 
PRÆCISIONSSTØBNING i aluminium-, kobber- og stållegeringer

Der er ikke to opgaver, der er ens, men vi finder dog altid en løsning, der passer kunden. Enhver produktion begynder med en analyse af opgaven, så vi kan rådgive om hvilken støbemetode, der er optimal til den enkelte opgave. Vores erfarne værktøjsmagere/3D tegnere fremstiller formene i samarbejde med kunderne, og en testkørsel udføres for at sikre det optimale resultat.
 
Ved store produktioner sendes vores 3D tegninger og støbeforme til Kina, hvor vores kinesiske samarbejdspartner igennem mange år står for støbedelen. Vi får hver uge støbte dele hjem fra Kina til vores kunder i både ind- og udland.

Vi sørger for at opnå det bedste resultat –- både hvad kvalitet og økonomi angår.
Det vigtigste er, at kunden er tilfreds.

Montageklart produkt
Et stigende antal af vores kunder får, udover de støbte emner, også færdigbearbejdede og overfladebehandlede produkter klar til at montere. Vi er stolte af at kunne tilbyde:

Støbning: Fem forskellige støbemetoder, store og små emner i store og små serier.
Bearbejdning: Gevind-, fræse- og drejeopgaver på CNC-centre samt traditionelle maskiner. 
Overfladebehandling: Glasblæsning, lakering, polering og anodisering m.v.

Vi er således totalleverandør af støbegods, hvilket betyder, at vores kunder kun behøver én leverandør fra idé til montage-klart produkt. Det sparer logistik, lager og ressourcer.

A/S Secure Metalstøberi leverer støbegods til møbelindustrien i form af støbte bordben, støbte lamper m.m. og til industrien i form af dele til støbte stempelkompressorer, støbte dieselmotorer, støbte motorer, støbte ventiler, støbte turbuladere, støbte vindmøller samt støbte dæksler, støbte ventildæksler, støbte cylinderdæksler m.m. Bearbejdning af støbegodset alt efter kundens behov.


A/S Secure aluminiumstøberi metalstøberi - vi sikrer den helstøbte løsning:
 • Støbte dele i aluminium til motordele
 • Støbte lamper i aluminium
 • Støbte postkasser i aluminium
 • Støbte scannere i aluminium
 • Støbte dele i aluminium til kørestole
 • Støbte dele i aluminium til tandlægeudstyr
 • Ventilationsvinger støbt i aluminium
 • Gearhuse støbt i aluminium
 • Pumpehuse støbt i aluminium
 • Lejeskjold støbt i aluminium
 • Støbte dele i aluminium til designmøbler i form af bord- og stoleben
 • Støbte dele i aluminium til medicinaludstyr og meget mere