Vi støber i Kina og bearbejder i Danmark A/S Secure Metalstøberi
Aluminium kan ikke ruste og er derfor velegnet til udendørsbrug. Vi har igennem mange år leveret støbte lampedele til blandt andet Philips Lys A/S og Focus Lighting A/S m.fl.

Casen er, at vi får støbt i Kina til en lav pris og færdigbearbejdet i Danmark, så vi sikre en høj kvalitet og får et kompliceret produkt til en attraktiv pris, det bedste fra to verdener, Kina og Danmark.
Helstøbt lampe i aluminium, støbt og bearbejdet af A/S Secure aluminium støberi:Case aluminium støbte bordben:
Aluminium støbt bordben til Lammhult bordet findes i to størrelser med tilhørende beslag til montering under bordpladen. I første fase blev alle 4 dele sandstøbt som prototyper. Efter diverse tilretninger lavtrykstøbes emnerne med efterfølgende bearbejdning og polering.

Til højglanspolering, som i stigende grad anvendes til møbler, er lavtryksstøbning særligt velegnet. Bordet og aluminiumdelene, der er designet af Peter Hjort-Lorenzen & Johannes Foresom, leveres til den svenske møbelfabrik Lammhults Möbel AB. Vi leverer også højglanspolerede aludele til danske møbelproducenter som f. eks. Fritz Hansen A/S og Voss & Co. m. fl.

Herunder ses de aluminium støbte bordben: