Støberi, bearbejdning og overfladebehandling i Aluminium

Velkommen til A/S Secure Støberi vi leverer færdigproduceret støbte emner i aluminium af høj kvalitet til industrien med produktion i Danmark, Kina og Tyrkiet. Vi laver støbte dele i aluminium til industrien.

Kontakt os om jeres projekt

Sandstøbning

Serier på 10-300 stk. Til kompliceret kernegods. Til store og små emner. Også god til prototyper og prøveserier.

Kokillestøbning

Serier på 100-500 stk. Bedre tolerancer og ensartede overflader. Små og mellemstore emner.

Lavtryksstøbning

Serier på 100-500 stk. Høj, ensartet kvalitet. Emner op til ca. 50kg. Ensartet overflade/gode tolerancer. Tryktætte emner.

Trykstøbning

Serier over 500 stk. Høj kvalitet, lav emnepris. Kræver avancerede stålforme. Produktion hos vores kinesiske partner.

Præcisionsstøbning

Serier op til ca. 500 stk. God til kompliceret og tyndvægget gods. Flot tolerancer og glat overflade.

3D print

Velegnet til prototyper. 3D print af emne ud fra tekniske tegninger. Støbeform udarbejdes og emnet støbes.

Totalleverandør af emner støbt i aluminium

Hvilket betyder, at vores kunder kun behøver én leverandør fra idé til montage-klart produkt. Det sparer logistik, lager og ressourcer.

A/S Secure Metalstøberi støber produkter og emner i aluminium til industrien i form af dele til stempelkompressorer, dieselmotorer, motorer, ventiler, turbuladere, vindmøller samt støbte dæksler, ventildæksler, cylinderdæksler m.m. Samt til møbelindustrien i form af bordben, lamper m.m. Bearbejdning og overfladebehandling af det aluminium støbte emne alt efter kundens behov.

Vi leverer helstøbte løsninger i aluminium til mange brancher i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Frankrig og Irland.

Støbegods fra det danske aluminium støberiet Secure.dk. A/S Secure Metalstøberi leverer aluminium støbegods i form af støbte dele i aluminium til industrien. Vi er totalleverandør af støbte emner. Støberådgivning

Vi sikrer den helstøbte løsning i aluminium

Der er ikke to opgaver, der er ens, men vi finder altid en løsning, der er tilpasset kundens behov. Enhver produktion begynder med en analyse af opgaven, så vi kan rådgive om hvilken støbemetode, der er optimal til den enkelte opgave. Vores erfarne værktøjsmagere/3D tegnere fremstiller støbeformene i samarbejde med kunderne, og en testkørsel udføres for at sikre det optimale resultat.

Ved store støbeproduktioner sendes vores 3D tegninger og støbeforme til Kina, hvor vores kinesiske samarbejdspartner igennem 20 år står for støbedelen. Vi får hver uge støbte dele hjem fra Kina til vores kunder i både ind- og udland.

Vi sørger for at opnå det bedste resultat – både hvad kvalitet og økonomi angår. Det vigtigste er, at kunden er tilfreds.

Støberådgivning om støbemetoder i aluminium til industrien. 3D tegninger og støbeforme. Støberi i Danmark og Kina. Her ses støbte emner i aluminium klar til bearbejdning på vores støberi.

Udarbejdelse af aluminium støbeforme

Vores erfarne værktøjsmagere/3D tegnere fremstiller aluminium støbeforme i samarbejde med kunderne. Her kan du se vores Mastercam tekniske fil med specifikationer vedrørende udarbejdelse af støbeform til et aluminium emne.

Vi fremstiller aluminium støbeforme til emner til industrien

Secure det sikre valg – en leverandør – fra idé til montage-klart produkt!

A/S Secure Aluminium Støberi. Vores speciale er støbte emner i aluminium til industrien. Støberådgivning, støbning, bearbejdning og overfladebehandling. Vi hjælper jer med at vælge den rigtige støbemetode. Vi tilbyder 5 forskellige støbemetoder i aluminium: Sandstøbning, Kokillestøbning, Lavtrykstøbning, Trykstøbning og Præcisionsstøbning. Samt 3D print til aluminium.

Det flydende aluminium hældes på kar. Støberiet Secure.dk hjælper med den optimale støbemetode

A/S Secure er et dansk familieejet støberi

Vores støberi har siden 1942 fremstillet støbte dele i aluminium-legeringer samt zinklegeringer og kobberlegeringer. Vi er ikke bundet til en enkelt støbeproces, men råder i dag over fem forskellige støbemetoder i aluminium samt 3D print:

  • SANDSTØBNING i aluminium- og kobberlegeringer
  • KOKILLESTØBNING i aluminium- og zinklegeringer
  • LAVTRYKSSTØBNING i aluminiumlegeringer
  • TRYKSTØBNING i aluminium- og trykstøbning i zinklegeringer
  • PRÆCISIONSSTØBNING i aluminium-, præcisionsstøbning i kobber- og stållegeringer
  • Samt 3D PRINT (prototyper/aluminium)
A/S Secure er et dansk ejet familie-støberi. Vi er specialister i aluminium støbning. Vi tilbyder fem forskellige støbemetoder i aluminium samt 3D print til aluminium. Vi har over 80 års erfaring i støbning og bearbejdning i aluminium. Her ses et opstillet foto af vores støberi taget af en kendt fotograf.